UA-43606674-2
Seeds and propagation Spring Vegetables

SÅTID

Jeg har tatt inn en femtiliters-sekk med jord fra hagen som står på en avis i gangen for å tine.

Den var så hardfrosset at den var vanskelig å få grep om. Jeg har dratt frem tomatfrøene fra i fjor. De skulle jeg selvfølgelig ha oppbevart i en lufttett boks i fryseren, men de har ligget i en liten eske i et skap på stuen.

 

Tomatplanter er utrolig lette å få til. Jeg sår sikkert ti ganger for mye hver eneste år, for sikkerhets skyld hvis de spirer dårlig. Men det gjør de egentlig aldri. Selv om jeg ikke har oppbevart frøene forskriftsmessig. Tigerella, Super Marmande og Gardernes Delight, er alle reale tomatsorter med mye smak og relativt robuste planter. Om du har et lite veksthus er dette veldig bra sorter. Marmande planter jeg også ute, men det kommer an på hvor kald og våt høsten er om jeg får så mange modne tomater.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply