UA-43606674-2
Cheer up

SLIK SER DET UT I HAGEN MIN PÅ ORUST

Jeg tror ikke at hagene til alle hagebloggere og hageskribenter alltid er så fine. Men mulig de er det altså. Ikke vet jeg.

Det jeg vet er at etter å ha bladd i hagemagasiner og skrollet gjennom utallige hagesider på nettet så føler jeg meg ikke alltid inspirert. Frustrert er oftere tilstanden min. Det ser ikke alltid bra ut i hagen min, og det håper jeg kan være en trøst til alle andre som føler for å klone seg fra tid til annen for å få alt som må gjøres gjort.

Marshage

Ja, burde ha raket, burde ha ryddet. I det minst burde jeg ha tatt ned ertestøttene fra i fjor.

Marshage med steingjerde

Det er helt utrolig dødt ved første øyekast.

I find it hard to believe that the gardens of gardening-bloggers around the world always looks great. I may of course be wrong about that. What I do know from looking through magazines and blogs about gardening, is that I don’t always feel inspired. Frustrated would be more to the point. My garden does not always look pristine, and I hope it can serve as a comfort to those that feel like they must have a clone to be able to get everything that needs doing, done.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Elin
    April 4, 2013 at 10:46 am

    Ja, dette kjenner jeg meg igjen i. Jeg velger som regel og vise det jeg synes ser OK ut, men mange andre steder lider under dårlig tid og og ikke ork…

  • Leave a Reply