UA-43606674-2
Acid loving plants Design

BRUK AV FARGER

Tenke først og kjøpe etterpå, tenke først og kjøpe etterpå.

Dette er et så typisk eksempel på at jeg kjøper planter som ser fine ut, og sikkert er på tilbud eller halv pris. Men når var knallorange Azalaea en god ide? Spesielt med tanke på at det allerede står en magenta rhododendron (Nova Zembla) og en standard catawbiense rhododendron litt lengre bak. Magenta og orange hadde vært vakkert i en silkekjole for en mørkhåret dame. Eller planter i en krukke, som jeg kan plante hver for seg etterpå. I hagen smeller det skikkelig. Problemet er at jeg har ikke hjerte til å flytte den heller fordi den trives og står veldig bra.

Det er nesten så den eneste trøsten er at det snart er over, og de blomstrer av. Nei, jeg sa ikke det?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anette
  June 9, 2013 at 7:43 pm

  Synes den lilla og den Orange var perfekt sammen jeg. Fremhever hverandre. De kan gjerne flytte hjem til meg 😉

 • Reply
  Vigdis
  June 9, 2013 at 9:45 pm

  Der fikk du meg i sydenstemning. Spe på med en busk med mørkt bladverk og effekten demper seg kanskje litt.

 • Reply
  anne kari
  June 9, 2013 at 11:15 pm

  Jeg er enig med Anette. Dette her er spennende. Jeg har akkurat fotografert en fantastisk hage som skal presenteres i et hageblad til enste år, der dett nettopp sto knalloransje azalea sammen med rosa/lilla rododendron. Herlig med litt knallfarger. Nyt det.

 • Leave a Reply