UA-43606674-2
Annuals

ETTÅRIGE VALMUER

Alle sorter valmuer har pelerot.

Det vil si at det beste er å så valmuer på stedet, og ikke forkultivere plantene da det er vanskelig å ikke forstyrre roten. Om du vil ha kontroll på hvor du vil de skal vokse, så må du rive vekk planten etter blomstring, da de sprer seg raskt med de utallige frøene sine over hele hagen om de får lov.

Men det er en håndterlig plante, som er lett å luke vekk. Jeg sådde en pose hvite, og en pose lilla valmuer for tre år siden. De hvite er åpenbart sartere, for det er bare de lilla som fortsatt dukker opp overalt i hagen. Frøstandene er også utrolig dekorative.

Frøsådde valmuer. For tre år siden sådde jeg hvite og burgunder valmuer sammen på dette stedet. De burgunder har frøsådd seg massivt. Jeg ser aldri noe mere til de hvite..

Frøsådde valmuer. For tre år siden sådde jeg hvite og burgunder valmuer sammen på dette stedet. De burgunder har frøsådd seg massivt. Jeg ser aldri noe mere til de hvite.

 

Dette er typisk hvordan hagen eier meg og ikke omvent. Valmuene har frødd seg selv fra i fjor, langt inne i jordbæråkeren, men de er jo altfor vakre til å luke vekk. Stokkroseplanten har også frødd seg hit, men jeg kan jo ikke risikere livet hans med å flytte den midt i vekstsesongen?? Aspargesbønnene til venstre bak.

Dette er typisk hvordan hagen eier meg og ikke omvent. Valmuene har frødd seg selv fra i fjor, langt inne i jordbæråkeren, men de er jo altfor vakre til å luke vekk. Stokkroseplanten har også frødd seg hit, men jeg kan jo ikke risikere livet hans med å flytte den midt i vekstsesongen?? Aspargesbønnene til venstre bak.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply