UA-43606674-2
Seeds and propagation

TIDLIG VÅR

Jeg blir helt bekymret når jeg ser hvor kort mange av frøspirene mine har kommet.

Det henger nok sammen med at det er så mildt og fint utendørs at jeg nesten får inntrykk av at jeg kan plante ut småplantene nå. Jeg kan ikke huske at tenkte en eneste gang på at jeg var sent ute med å så og prikle våren 2013. Men så var den ekstremt sen også.

Med hodet vet jeg at det er over en måned til at jeg kan plante ut noe som helst uansett, og de mest sarte som feks. Cleome,  burde jeg vente ennå et par uker fordi mange småplanter stopper helt opp i veksten for flere uker grunnet sjokket om det blir en kald og sur periode når de blir plantet ut.

Her er en oversikt for Norge over Siste frostnatt om våren. (ekstern link YR).

Persillen min har ikke kommet langt, den er sen til å spire,og utvikle seg i starten..

Persillen min har ikke kommet langt, den er sen til å spire,og utvikle seg i starten..

Ute i hage blomstrer Scilla over store deler av plenen.

Ute i hage blomstrer Scilla over store deler av plenen.

Dette er ryllik. Den må seriøst prikles ut i helgen!

Dette er rosa ryllik. Den må seriøst prikles ut i helgen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply